20+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

Tatou tau fa'atasi ile COVID-19

Ua toe foʻi Saina i le galuega: Faʻailoga o le toe faʻaleleia mai le Coronavirus

Logistics: fa'aauau pea tulaga lelei mo le tele o pusa

O loʻo atagia mai i le pisinisi faʻatau oloa le toe faʻaleleia o Saina mai le Coronavirus.I le vaiaso muamua o Mati, ua 9.1% le oso i luga o uafu a Saina i le tele o pusa.Faatasi ai ma i latou, o le tuputupu aʻe fua o Dalian, Tianjin, Qingdao ma Guangzhou uafu sa 10%.Ae ui i lea, o uafu i Hubei o loʻo faʻasolosolo lemu ma feagai ma le le lava o le aufaigaluega ma tagata faigaluega.E ese mai i taulaga i Hubei, o le ogatotonu o le siama, o isi uafu i luga o le vaitafe o Yangtze ua toe foi i galuega masani.O le uta o uta o taulaga tetele e tolu i le vaitafe o Yangtze, Nanjing, Wuhan (i Hubei) ma Chongqing na siitia i le 7.7%, ae o le container na siitia i le 16.1%.

O tau o fela'ua'iga ua si'itia i le 20 fa'alua

O tau o fela'uaiga mo le tele ma le suau'u mamago ua amata ona faʻaalia vave faʻailoga o le toe faʻaleleia aʻo toe faʻaleleia pisinisi a Saina mai le Coronavirus.O le Baltic Dry Index, lea e fai ma sui mo le tele o oloa faʻatau oloa ma le maketi lautele o felauaiga, ua siitia i le 50 pasene i le 617 i le aso 6 o Mati, ae o le aso 10 o Fepuari e 411. vae i vaiaso talu ai.O loʻo valoia le tau o vaʻa Capesize, poʻo vaʻa uta mamago tetele, e siitia mai le US $2,000 i le aso i le 2020 kuata muamua, i le US $10,000 i le kuata lona lua, ma sili atu i le US $16,000 i le kuata lona fa.

Fa'atau ma fale'aiga: toe fo'i tagata fa'atau i faleoloa

O faʻatauga faʻatau i Saina na faʻaitiitia i le lima i le lua masina muamua o le 2020 mai le tausaga na muamua atu.I le tulaga o le toe faʻaleleia o Saina mai le Coronavirus, o faleoloa tuusaʻo e iai se aʻega tele i luma atu ia i latou.Peita'i, o fale'aiga ma supamaketi o fa'ailoga ia o le aga'i atu i luma.

Toe tatala faleaiga ma faleoloa e le faaaogāina ai le initaneti

O loʻo toe faʻaleleia le pisinisi faʻatau oloa a Saina mai le Coronavirus, ia Mati 13thuma 42 Apple faleoloa fa'atau oloa tatala mo le faitau selau o tagata fa'atau.IKEA, lea na tatalaina le tolu o ana faleoloa Beijing ia Mati 8, na vaaia foi le maualuga o tagata asiasi ma laina.Muamua, ia Fepuari 27 na tatalaina ai e Starbucks le 85% o ana faleoloa.

Supa maketi filifili

E oo mai i le aso 20 o Fepuari, o le averesi o le tatalaina o faleoloa supamaketi tetele i le atunuu atoa na sili atu i le 95%, ma o le averesi o le tatalaina o faleoloa faigofie e tusa ma le 80%.Ae ui i lea, o faleoloa tetele e pei o faleoloa ma faleoloa o loʻo i ai i le taimi nei le maualalo o le tatalaina o le tau e tusa ma le 50%.

Ua fa'ailoa mai i fuainumera su'esu'e a Baidu, ina ua mae'a le masina e loka, o lo'o fa'atupula'ia le manaoga o tagata fa'atau a Saina.I le amataga o Mati, o faʻamatalaga i luga o le "toe amata" i luga o le masini suʻesuʻe a Saina na faʻateleina e 678%

Gaosiga: kamupani gaosi oloa pito i luga toe amata le gaosiga

Mai Fepuari 18 i le 20th2020 China Enterprise Confederation na faʻatūina se vaega suʻesuʻe e faʻatautaia se suʻesuʻega faʻatatau i le toe amataina o le gaosiga.Na faʻaalia ai o kamupani gaosi oloa sili e 500 a Saina na toe amata galuega ma toe faʻaauau le gaosiga i le 97%.I totonu o atinaʻe ua toe amata galuega ma toe amata le gaosiga, o le averesi o le aofaʻi o tagata faigaluega e 66%.O le averesi o le fa'aogaina o le gafatia e 59%.

Toe fa'aleleia le SME Saina mai le Coronavirus

I le avea ai ma kamupani pito sili ona tele, o le toe faʻaleleia o Saina mai le Coronavirus e leʻi maeʻa seʻi vagana ua toe foʻi le SME i le ala.O SME's e sili ona afaina i le faʻamaʻi o le Coronavirus i Saina.E tusa ai ma se suʻesuʻega a Beijing ma Tsinghua iunivesete, 85% o SME's fai mai e na o le tolu masina latou te tumau e aunoa ma se tupe maua masani.Ae ui i lea, ia Aperila 10th, SMEs ua sili atu i le 80% toe maua.

O pisinisi a le setete o Saina ua toe faʻaleleia mai le Coronavirus

I se tulaga lautele, o faʻailoga o pisinisi a le setete e sili atu le lelei nai lo pisinisi tumaoti, ma e tele atu faigata ma faʻafitauli i le toe faʻaauau o le gaosiga ma le gaosiga i pisinisi tumaoti.

E tusa ai ma pisinisi eseese, pisinisi faʻatekonolosi, ma pisinisi faʻapitoa e sili atu le maualuga o le toe faʻafouina, ae o loʻo i ai le maualalo o le toe faʻaleleia o pisinisi.

Mai le vaaiga o le tufatufaina atu o le itulagi, Guangxi, Anhui, Jiangxi, Hunan, Sichuan, Henan, Shandong, Hebei, Shanxi e maualuga atu fua faatatau o le toe amataina.

O lo'o fa'asolosolo ona toe fa'aleleia le filifili sapalai tekinolosi

A o toe faʻaleleia pisinisi a Saina mai le Coronavirus, o loʻo i ai le faʻamoemoe mo le toe faʻafouina o le sapalai o le lalolagi.Mo se faʻataʻitaʻiga, Foxconn Technology fai mai o falegaosimea a le kamupani i Saina o le a faʻatautaia i latou masani masani i le faaiuga o Mati.Compal Electronics ma Wistron o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le faʻaiʻuga o Mati o le a toe foʻi le gafatia o le gaosiga o vaega komepiuta i tulaga masani o le tau maualalo.O Philips, o lana sapalai sapalai na faʻalavelaveina e Coronavirus, o loʻo toe malosi nei.I le taimi nei, ua toe faʻaleleia le gafatia o le fale gaosi oloa i le 80%.

Na matua pa'ū le fa'atauga ta'avale a Saina.Ae ui i lea, o le Volkswagen, Toyota Motor ma Honda Motor na toe amata le gaosiga ia Fepuari 17. I le aso 17 o Fepuari na toe amata aloaia ai foi le galuega a le BMW i le Shenyang i le lalolagi e sili ona tele le gaosiga o subway West Plant, ma toeititi lava 20,000 tagata faigaluega na toe foi mai e faigaluega.Fai mai le fale gaosi Saina a Tesla ua sili atu i le tulaga aʻo leʻi faʻamaʻi ma talu mai Mati 6 sili atu nai lo le 91% tagata faigaluega na toe foʻi mai i le galuega.

faatasi-tatou-tau-corona-virus_188398

Ua viia e le amepasa a Iran ia Saina mo lana fesoasoani i le taimi o le taua faasaga i le COVID-19

Iran

Ua maua e Lativia ni pusa su'ega coronavirus na foa'i mai e Saina

Lativa

O sapalai faafomai a le kamupani Saina ua taunuu i Potukale

20200441
20200441 (1)

O nu'u Peretania o Saina na foa'i 30,000 ofu PPE i le NHS

0422

Ua saunia e le militeri Saina le tele o sapalai faafomai e fesoasoani ia Laos e tau ai le COVID-19

108f459d-3e40-4173-881d-2fe38279c6be
coronavirus-puipuia-fautuaga_23

Taimi meli: Mati-24-2021