20+ Tausaga Gaosiga Aafiaga

O le a le malosi o le tone i le masini faʻapipiʻi tui?

O le faʻaogaina o le tui o se faiga faʻaogaina lautele mo le gaosia o vaega palasitika ma oloa. O se tasi o mea taua i le tui tui o le tonnage malosi o le masini faʻapipiʻi, lea e faasino i le malosi o le pipii lea e mafai e se masini faʻapipiʻi tui ona faʻamalosi e taofi le tapuni i le taimi o le tui ma le malulu. E 10-tonimasini tui tuie mafai ona fa'aaogaina le malosi o le pipii o le 10 tone, lea e tutusa ma le 22,000 pauna. O lenei malosi e manaʻomia e taofi ai le tapuni ma tatalia le mamafa o le tui o mea palasitika liusuavai, ma o le malosi o tone o le masini tui tui e taua tele i le fuafuaina o le tele ma le ituaiga o vaega e mafai ona gaosia.

O le malosi o le tone o se masini tui tui e fesoʻotaʻi tonu lava i le tele ma le mamafa o le vaega o loʻo gaosia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le 10 ton injection molding machine lapopoa, o vaega mamafa e manaʻomia ai le maualuga o le tone e faʻamautinoa ai le faʻaogaina lelei ma le maualuga o le gaosiga, i luga. o le isi lima, o vaega laiti, mama e mafai ona gaosia e faaaoga ai se masini tonnage maualalo.

E gaosia foi e le matou kamupanimasini tui tuipei o lenei

LQ AS Injection-fa'aloa-fa'a'ulu masini

O le faʻataʻitaʻiga faʻasologa o le AS e faʻaogaina ai le tolu-nofoaga fausaga ma e talafeagai mo le gaosia o pusa palasitika e pei o PET, PETG, ma isi. E masani ona faʻaaogaina i pusa afifi mo mea teuteu, vailaʻau, ma isi.

Masini fa'asu'i-fa'alo'alo

Pe a filifilia semasini tui tui, e tatau ona mafaufauina le malosi o tone e faʻatatau i manaʻoga faʻapitoa o le vaega e gaosia. O mea taua e pei o le mea e fa'aaogaina, le tele ma le lavelave o le vaega, ma le gaosiga o le a aafia uma ai le malosi o tone.

I le faaopoopo atu i le malosi o tone, e tatau ona tatou iloa uma o isi mea e pei o le tui tui, le saoasaoa o tui, le tele o le limu, ma isi mea e aafia ai foi le filifilia o semasini tui tui, ma o nei mea uma e tatau ona amanaia ina ia mafai ai ona ausia le tulaga manaʻomia ma le lelei i le gaosiga o gaosiga.

I le faaiuga, o le tonnage gafatia o lemasini tui tuio se mea taua i le fuafuaina o le talafeagai o le masini mo le gaosiga o se vaega palasitika faapitoa. 10 tone tui tui masini e mafai ona maua 10 tone o le faʻamalosi malosi ma e talafeagai mo le gaosiga o le tele o vaega. O le malamalama i le malosi o tone ma lona sootaga ma manaoga o le gaosiga e taua tele i le ausiaina o se faagasologa manuia o tui tui.


Taimi meli: Me-17-2024